Navnet er Vefsn kommunale legesenter.

Det jobber 3   leger ved legesenteret og det er 4 helsesekretærstillinger. 

  

Resepter som er bestilt, kan tidligst hentes 2 dager etter bestilling. Bestill derfor resept i god tid før dere går tom for medisin.

Resepter, rekvisisjoner og attester som bestilles, må hentes innen 4 uker. Dersom ikke blir det tilsendt, men det vil faktureres for forsendelse (kr 54) og det tilkommer girogebyr (kr 50,-), uavhengig av om dere har frikort.

HJELP OSS med å holde ventetiden på telefonen så kort som mulig. Dere vet det er frustrerende og irriterende når dere må sitte lenge og vente, og kanskje til og med måtte gi opp midlertidig.

 

Vi anmoder derfor om at dere IKKE ringer for:

- Svar på blodprøver (legen ringer eller sender brev, dersom det er noe unormalt med prøvene). Dersom du ønsker beskjed om at prøvene er normale, må du gi beskjed om dette på laboratoriet når du tar prøver, og vi må da får mobilnummer for å kunne sende SMS når svar foreligger.

-Svar på røntgen (også her ringer legen om det er noe unormalt som vil medføre noe tiltak). Dersom ønske om svar på røntgen uansett, må dette avklares med legen ved henvisingspunkt.

-Timebestilling og reseptbestilling, da SMS tjenesten kan brukes til dette, men de som ikke behersker SMS meldinger/synes dette er vanskelig, kan selvfølgelig ringe som tidligere.

 

Det er stort press på sekretæren som sitter i skranken. Ber derfor om at dere ikke kommer i luken for å melde fra om at dere har kommet til avtalt time.